KAART
Voorgerechten
Coquilles uit Dieppe | € 29,00 |
---|---|
aardpeer - lardo di Collonata - salie | |
Voorgerechtjes van de menu "Assiette Blanche" | € 21,00 |
Vitello Tonnato | € 22,00 |
Smeus met handgepelde grijze garnalen | € 24,00 |
gepocheerd hoeve eitje - hazelnootboter | |
Bretoense oesters "Daniel Sorlut" | € 24,00 |
natuur - 6 stuks |
Hoofdgerechten
Kabeljauwhaas | € 44,00 |
---|---|
coulis van tuinkruiden - prei - gerookte Oosterscheldepaling | |
Fazanthaan | € 42,00 |
witloof - kweepeer - spruitjes - girolles - Fine Champagne | |
Hoofdgerechten van de menu "Assiette Blanche" | € 32,00 |
Dunne lende van West-Vlaams rood rund | € 42,00 |
pepersaus, little gems slahartjes, verse frietjes |
Desserts
Dame Blanche | € 13,00 |
---|---|
huisgemaakt vanille-ijs - chocoladesaus | |
Sorbet limoen | € 12,00 |
mascarpone-griekse honing - gecarameliseerde macadamia | |
Moelleux karamel | € 12,00 |
versgemaakt vanille ijs |