Verlof
Beste klanten,
Wij zijn verlof tot en met 5 oktober.
Wij verwelkomen jullie graag terug vanaf zondag 6 oktober.
Tot binnenkort,
Marleen, Stefaan, Jan en Werner
Gefrituurde visreepjes | € 24,00 |
---|---|
coeur de boeuf tomaat - kropsla - tartaarsaus |
|
Zeeuwse mesheften | € 25,00 |
gegrild - peterselie - citroen - look - olijfolie |
|
Voorgerechtjes van de menu "Assiette Blanche" | € 22,00 |
Vitello Tonnato | € 22,00 |
Smeus met handgepelde grijze garnalen | € 26,00 |
gepocheerd hoeve eitje - hazelnootboter |
|
Bretoense oesters "Daniel Sorlut" | € 24,00 |
natuur - 6 stuks |
Dunne lende Holstein | € 42,00 |
---|---|
Choronsaus - gefruite uiringen - verse frietjes |
|
Roggevleugel | € 38,00 |
hazelnootboter - kappertjes |
|
Gegrilde tarbot | € 55,00 |
gekonfijte tomaat - krokante mosseltjes - blanke botersaus |
|
Hoofdgerechten van de menu "Assiette Blanche" | € 35,00 |
Filet pur West-Vlaams rood | € 44,00 |
pepersaus, little gems slahartjes, verse frietjes |
Dame Blanche | € 13,00 |
---|---|
huisgemaakt vanille-ijs - chocoladesaus |
|
Sorbet limoen | € 12,00 |
mascarpone-griekse honing - gecarameliseerde macadamia |
Beste klanten,
Wij zijn verlof tot en met 5 oktober.
Wij verwelkomen jullie graag terug vanaf zondag 6 oktober.
Tot binnenkort,
Marleen, Stefaan, Jan en Werner