KAART
Voorgerechten
Gefrituurde visreepjes | € 24,00 |
---|---|
coeur de boeuf tomaat - kropsla - tartaarsaus | |
Zeeuwse mesheften | € 25,00 |
gegrild - peterselie - citroen - look - olijfolie | |
Voorgerechtjes van de menu "Assiette Blanche" | € 21,00 |
Vitello Tonnato | € 22,00 |
Smeus met handgepelde grijze garnalen | € 26,00 |
gepocheerd hoeve eitje - hazelnootboter | |
Bretoense oesters "Daniel Sorlut" | € 24,00 |
natuur - 6 stuks |
Hoofdgerechten
Roggevleugel | € 38,00 |
---|---|
hazelnootboter - kappertjes | |
Gegrilde tarbot | € 50,00 |
gekonfijte tomaat - krokante mosseltjes - blanke botersaus | |
Hoofdgerechten van de menu "Assiette Blanche" | € 32,00 |
Filet pur West-Vlaams rood | € 42,00 |
pepersaus, little gems slahartjes, verse frietjes |
Desserts
Dame Blanche | € 13,00 |
---|---|
huisgemaakt vanille-ijs - chocoladesaus | |
Sorbet limoen | € 12,00 |
mascarpone-griekse honing - gecarameliseerde macadamia |