KAART
Voorgerechten
Mechelse asperges | € 25,00 |
---|---|
" à la Flamande" | |
Voorgerechtjes van de menu "Assiette Blanche" | € 21,00 |
(supplement*) | |
Vitello Tonnato | € 21,00 |
Smeus met handgepelde grijze garnalen | € 24,00 |
gepocheerd hoeve eitje - hazelnootboter | |
Bretoense oesters "Daniel Sorlut" | € 24,00 |
natuur - 6 stuks |
Hoofdgerechten
Grietfilet | € 40,00 |
---|---|
à l' Ostendaise | |
Kalfszwezerik | € 42,00 |
daslook - portsaus | |
Hoofdgerechten van de menu "Assiette Blanche" | € 32,00 |
(supplement*) | |
Dunne lende van West-Vlaams rood rund | € 42,00 |
pepersaus, little gems slahartjes, verse frietjes |
Desserts
Dame Blanche | € 12,00 |
---|---|
huisgemaakt vanille-ijs - chocoladesaus | |
Sorbet limoen | € 11,00 |
mascarpone-griekse honing - gecarameliseerde macadamia | |
Moelleux karamel | € 12,00 |
versgemaakt vanille ijs |