Menu Assiette Blanche
Voor//
Mechelse asperges - guanciale - botersaus met salie
-of-
Prei - langzaam gegaard - gerookte paling - kruidenkaas - radijs
Tussen//
Smeus met handgepelde grijze garnalen - gepocheerd eitje - hazelnootboter ( enkel in de 5-gangen menu)
Hoofd//
Blanquette van kalfstong - romanesco - jonge wortel - daslook - crosnes
-of-
Grietfilet - kort gebakken - violette artisjok - groene selder - maltaise saus
Na//
Tiramisu
3 gangen: ( keuze uit de eerste 2 voorgerechten): €50pp
4 gangen (met de eerste 2 voorgerechten): €63pp
5 gangen ( met de eerste 2 voorgerechten + smeus): 80€pp
KAART
Voorgerechten
Mechelse asperges | € 26,00 |
---|---|
" à la flamande" | |
Zeeuwse mesheften | € 25,00 |
gegrild - peterselie - citroen - look - olijfolie | |
Voorgerechtjes van de menu "Assiette Blanche" | € 21,00 |
Vitello Tonnato | € 22,00 |
Smeus met handgepelde grijze garnalen | € 26,00 |
gepocheerd hoeve eitje - hazelnootboter | |
Bretoense oesters "Daniel Sorlut" | € 24,00 |
natuur - 6 stuks |
Hoofdgerechten
Kabeljauwhaas | € 44,00 |
---|---|
coulis van tuinkruiden - prei - gerookte Oosterscheldepaling | |
Franse duif 'Clamart' | € 45,00 |
kropsla - doperwtjes - violette artisjok - eigen jus | |
Hoofdgerechten van de menu "Assiette Blanche" | € 32,00 |
Filet pur West-Vlaams rood | € 42,00 |
pepersaus, little gems slahartjes, verse frietjes |
Desserts
Dame Blanche | € 13,00 |
---|---|
huisgemaakt vanille-ijs - chocoladesaus | |
Sorbet limoen | € 12,00 |
mascarpone-griekse honing - gecarameliseerde macadamia |