Menu Assiette Blanche
Voor//
Taartje met gekonfijte tomaat - burrata - violette artisjok - Ibérico ham
-of-
Gelakte zalm 'Mowi' - sesam - miso - spicy avocado
Tussen//
Tomate crevettes - kropsla (enkel in de 5-gangen menu)
Hoofd//
Dunne lende van Holstein 'Tirolienne' - choronsaus - pommes pont neufs - gefrituurde uiringen
-of-
Pladijsfilet - spinazie - sauce vièrge - stroaardappeltjes
Na//
Aardbei - crème anglaise - méringue - hangop - dentelles bretonnes
3 gangen: ( keuze uit de eerste 2 voorgerechten): €50pp
4 gangen (met de eerste 2 voorgerechten): €63pp
5 gangen ( met de eerste 2 voorgerechten + smeus): 80€pp
KAART
Voorgerechten
Zeeuwse mesheften | € 25,00 |
---|---|
gegrild - peterselie - citroen - look - olijfolie | |
Gefrituurde visreepjes | € 24,00 |
coeur de boeuf tomaat - kropsla - tartaarsaus | |
Voorgerechtjes van de menu "Assiette Blanche" | € 21,00 |
Vitello Tonnato | € 22,00 |
Smeus met handgepelde grijze garnalen | € 26,00 |
gepocheerd hoeve eitje - hazelnootboter | |
Bretoense oesters "Daniel Sorlut" | € 24,00 |
natuur - 6 stuks |
Hoofdgerechten
Roggevleugel | € 38,00 |
---|---|
hazelnootboter - kappertjes | |
Gegrilde tarbot | € 50,00 |
gekonfijte tomaat - krokante mosseltjes - blanke botersaus | |
Hoofdgerechten van de menu "Assiette Blanche" | € 32,00 |
Filet pur West-Vlaams rood | € 42,00 |
pepersaus, little gems slahartjes, verse frietjes |
Desserts
Dame Blanche | € 13,00 |
---|---|
huisgemaakt vanille-ijs - chocoladesaus | |
Sorbet limoen | € 12,00 |
mascarpone-griekse honing - gecarameliseerde macadamia |