Verlof
Beste klanten,
Wij zijn verlof tot en met 5 oktober.
Wij verwelkomen jullie graag terug vanaf zondag 6 oktober.
Tot binnenkort,
Marleen, Stefaan, Jan en Werner
Voor//
Krokant gebakken Zeeuwse mosselen - frisse aardappelsla - preiolie - courgettesliertjes
-of-
Tataki van rundsfilet - komkommer - sesam - granaatappel - paprika
Tussen//
Tomate crevettes - kropsla (enkel in de 5-gangen menu)
Hoofd//
Jonge lotte - fregola sarda - pecorino - artisjok
-of-
Kalfs ribeye - girolles - aardappel millefeuille - dragon
Na//
Tartelette met framboos - citroencrème - méringue - pistache
3 gangen: ( keuze uit de eerste 2 voorgerechten): €53pp
4 gangen (met de eerste 2 voorgerechten): €66pp
5 gangen ( met de eerste 2 voorgerechten + smeus): 80€pp
Gefrituurde visreepjes | € 24,00 |
---|---|
coeur de boeuf tomaat - kropsla - tartaarsaus |
|
Zeeuwse mesheften | € 25,00 |
gegrild - peterselie - citroen - look - olijfolie |
|
Voorgerechtjes van de menu "Assiette Blanche" | € 22,00 |
Vitello Tonnato | € 22,00 |
Smeus met handgepelde grijze garnalen | € 26,00 |
gepocheerd hoeve eitje - hazelnootboter |
|
Bretoense oesters "Daniel Sorlut" | € 24,00 |
natuur - 6 stuks |
Roggevleugel | € 38,00 |
---|---|
hazelnootboter - kappertjes |
|
Gegrilde tarbot | € 55,00 |
gekonfijte tomaat - krokante mosseltjes - blanke botersaus |
|
Dunne lende Holstein | € 42,00 |
Choronsaus - gefruite uiringen - verse frietjes |
|
Hoofdgerechten van de menu "Assiette Blanche" | € 35,00 |
Filet pur West-Vlaams rood | € 44,00 |
pepersaus, little gems slahartjes, verse frietjes |
Dame Blanche | € 13,00 |
---|---|
huisgemaakt vanille-ijs - chocoladesaus |
|
Sorbet limoen | € 12,00 |
mascarpone-griekse honing - gecarameliseerde macadamia |
Beste klanten,
Wij zijn verlof tot en met 5 oktober.
Wij verwelkomen jullie graag terug vanaf zondag 6 oktober.
Tot binnenkort,
Marleen, Stefaan, Jan en Werner