Menu Assiette Blanche
Voor//
'Mowi' zalm gravad lachs - appel - dille - yogurt
-of-
Witte pens 'Dierendonck' - appel - Luikse siroop - peperkoek
Tussen//
Smeus met handgepelde grijze garnalen (enkel in de 5-gangen menu)
Hoofd//
Grietfilet - duxelles van Parijse champignons - schorseneer - bruine jus
-of-
Kalfstong met madeirasaus - augurkjes - waterkers - huisgemaakte kroketjes
Na//
Peer ' Belle-Hélène '
3 gangen: ( keuze uit de eerste 2 voorgerechten): €55pp
4 gangen (met de eerste 2 voorgerechten): €68pp
5 gangen ( met de eerste 2 voorgerechten + smeus): 82€pp
KAART
Voorgerechten
| Gefrituurde visreepjes | € 24,00 |
|---|---|
coeur de boeuf tomaat - kropsla - tartaarsaus |
|
| Coquilles uit Dieppe | € 29,00 |
peterseliewortel - lardo - beurre blanc - aardappel |
|
| Voorgerechtjes van de menu "Assiette Blanche" | € 22,00 |
| Vitello Tonnato | € 22,00 |
| Smeus met handgepelde grijze garnalen | € 26,00 |
gepocheerd hoeve eitje - hazelnootboter |
|
| Bretoense oesters "Daniel Sorlut" | € 27,00 |
natuur - 6 stuks |
Hoofdgerechten
| Filet van tarbot | € 46,00 |
|---|---|
grijze garnalen - blanke botersaus |
|
| Fazanthen | € 43,00 |
' Fine champagne ' |
|
| Hoofdgerechten van de menu "Assiette Blanche" | € 36,00 |
| Filet pur West-Vlaams rood | € 44,00 |
pepersaus, little gems slahartjes, verse frietjes |
Desserts
| Dame Blanche | € 13,00 |
|---|---|
huisgemaakt vanille-ijs - chocoladesaus |
|
| Sorbet limoen | € 12,00 |
mascarpone-griekse honing - gecarameliseerde macadamia |