Verlof
Beste klanten,
Wij zijn in verlof tot en met 12 december.
Vanaf vrijdagmiddag 13 december verwelkomen wij jullie graag terug.
Tot binnenkort,
Marleen, Stefaan, Jan en Werner
Voor//
Gravad Lachs met rode biet - Granny Smith - dille - Griekse yoghurt
-of-
Ragoût van eendenbout - chanterellen - groene kool - mascarpone
Tussen//
Smeus met handgepelde grijze garnalen - gepocheerd hoeve-eitje - hazelnootboter(enkel in de 5-gangen menu)
Hoofd//
Grietfilet - vichyssoise van prei - kokkels
-of-
Fazanthen 'Fine Champagne' - knolselder -witloof - appeltje met veenbes - huisgemaakte kroketjes
Na//
Profiterole 'Royale' - Durondeau peer - hazelnoot - praliné ijs
3 gangen: ( keuze uit de eerste 2 voorgerechten): €55pp
4 gangen (met de eerste 2 voorgerechten): €68pp
5 gangen ( met de eerste 2 voorgerechten + smeus): 82€pp
Gefrituurde visreepjes | € 24,00 |
---|---|
coeur de boeuf tomaat - kropsla - tartaarsaus |
|
Gebakken eendenlever | € 29,00 |
briochetoast - Pink Lady - kweepeer - crumble peperkoek |
|
Voorgerechtjes van de menu "Assiette Blanche" | € 22,00 |
Vitello Tonnato | € 22,00 |
Smeus met handgepelde grijze garnalen | € 26,00 |
gepocheerd hoeve eitje - hazelnootboter |
|
Bretoense oesters "Daniel Sorlut" | € 27,00 |
natuur - 6 stuks |
Roggevleugel | € 38,00 |
---|---|
hazelnootboter - kappertjes |
|
Kabeljauwhaas | € 45,00 |
prei - kokkels - blanke botersaus |
|
Kalfs rib-eye | € 40,00 |
Choronsaus - gefruite uiringen - verse frietjes |
|
Hoofdgerechten van de menu "Assiette Blanche" | € 36,00 |
Filet pur West-Vlaams rood | € 44,00 |
pepersaus, little gems slahartjes, verse frietjes |
Dame Blanche | € 13,00 |
---|---|
huisgemaakt vanille-ijs - chocoladesaus |
|
Sorbet limoen | € 12,00 |
mascarpone-griekse honing - gecarameliseerde macadamia |
Beste klanten,
Wij zijn in verlof tot en met 12 december.
Vanaf vrijdagmiddag 13 december verwelkomen wij jullie graag terug.
Tot binnenkort,
Marleen, Stefaan, Jan en Werner