Menu Assiette Blanche
Voor//
Carpaccio St.Jacobsnootjes - licht gebrand - daikon/komkommer - karnemelk - avruga/radijs
-of-
Ragoût van ossenstaart - romige schorseneer - enokii - hazelnoot - aardappelchips
Tussen//
Smeus met handgepelde grijze garnaaltjes - gepocheerd hoeve-eitje - hazelnootboter (enkel al tussengerecht)
Hoofd//
Skreihaas - courgette - olijventapenade - pistache - salieboter - fregola sarda
-of-
Kalfslende - spinazie - jonge wortel - gratin dauphinois
Na//
Dame Blanche
3 gangen:(met keuze uit de eerste 2 voorgerechten): €50pp
4 gangen (met de eerste 2 voorgerechten): €62pp
5 gangen ( met de eerste 2 voorgerechten + smeus): 80€pp
KAART
Voorgerechten
Gravad Lachs | € 23,00 |
---|---|
Granny Smith - Griekse yoghurt - dille | |
Voorgerechtjes van de menu "Assiette Blanche" | € 21,00 |
(supplement*) | |
Vitello Tonnato | € 21,00 |
Smeus met handgepelde grijze garnalen | € 24,00 |
gepocheerd hoeve eitje - hazelnootboter | |
Bretoense oesters "Daniel Sorlut" | € 24,00 |
natuur - 6 stuks |
Hoofdgerechten
Grietfilet | € 40,00 |
---|---|
à l' Ostendaise | |
Kalfszwezerik | € 42,00 |
jonge wortel - romige spinazie | |
Hoofdgerechten van de menu "Assiette Blanche" | € 32,00 |
(supplement*) | |
Dunne lende van West-Vlaams rood rund | € 40,00 |
pepersaus, little gems slahartjes, verse frietjes |
Desserts
Dame Blanche | € 12,00 |
---|---|
huisgemaakt vanille-ijs - chocoladesaus | |
Sorbet limoen | € 11,00 |
mascarpone-griekse honing - gecarameliseerde macadamia | |
Moelleux karamel | € 12,00 |
versgemaakt vanille ijs |